Naast Sloop en Grondwerken kunt u ook voor het boren van gaten, zagen en frezen in wanden en vloeren terecht bij de Gunst Sloop en Grondwerken.

Met behulp van diamant boren en zagen kunnen wij door diverse materialen boren en zagen zoals: beton, metselwerk natuursteen en asfalt.

Boren

Handboren
Met deze standaard handboormachines, kunnen wij boren in zowel wanden als vloeren tot een diameter van Ø 200mm. De handboormachines zowel watergekoeld als niet watergekoeld. Het is ook mogelijk om droge boringen te verrichten, droge boringen m.b.v. stofafzuiging is alleen mogelijk in zachte steen soorten.

Boren met statief
Met deze manier van boren, kunnen wij met behulp van diverse elektromotoren gaten boren tot een diameter van Ø 600mm. Deze machines zijn watergekoeld. De boorstatieven worden meestal vastgezet met een plug in de vloer, of met een vacuüm voetplaat.

Boren van beneden naar boven
Op verzoek is het ook mogelijk om gaten van beneden naar boven te boren.

Voor deze techniek is een speciale standaard nodig. Wij kunnen tot Ø 250mm van beneden naar boven boren. Voor de techniek van boren wordt wel een meer tarief gerekend.

Veel voorkomende boringen zijn;

  • Gaten t.b.v. afzuigkap, droger, riolering
  • Gaten t.b.v.openhaard
  • Gaten t.b.v. renovatiekokers
  • Gaten t.b.v. verankering
  • Gaten t.b.v. van spots

Boren van afwijkende diameter op aanvraag mogelijk.

Zagen

Handzagen
Met deze standaard zaagmachines die watergekoeld zijn, kunnen wij in zowel wanden als vloeren zagen tot een diepte van 200mm. Voordeel van deze zaagmachines is dat het mogelijk is om in kleine ruimtes te zagen.

Vloerenzagen
Met deze machines die watergekoeld zijn, kunnen wij in vloeren zagen tot een diepte van 470 mm. We hebben deze machine zowel elektrisch als met een verbrandingsmotor.

Wandzagen
Met deze machines kunnen we in wanden zagen tot een diepte van 270 mm. De machine is watergekoeld en wordt bevestigd op een rails.

Frezen

Wij zijn ook gespecialiseerd in het frezen in wanden en vloeren, t.b.v. waterleidingen, elektraleidingen, cv leidingen, afvoeren. Dit kan zowel met een handmachine als met een vloerenzaagmachine. Het is ook mogelijk om droog te frezen, droog frezen m.b.v. stofafzuiging is alleen mogelijk in zachte steen soorten.

Veel voorkomende zaagwerkzaamheden zijn;

  • Zagen van trapgaten
  • Zagen van deur- en/of raamsparingen
  • Zagen van kruipluiken

Zaagwerk tot afwijkende dieptes op aanvraag mogelijk.